Notice: Use of undefined constant amp_dizin - assumed 'amp_dizin' in /home/balikligol.com/public_html/amp/init.php on line 39

Notice: Use of undefined constant amp_blocks_dizin - assumed 'amp_blocks_dizin' in /home/balikligol.com/public_html/amp/init.php on line 40
Coşkun'dan festivale tepki: Zamanlaması yanlış
Notice: Undefined variable: string in /home/balikligol.com/public_html/amp/script/script.php on line 33
Balıklıgöl HABER - Sondakika Şanlıurfa

Coşkun'dan festivale tepki: Zamanlaması yanlış

Gündem

Memur Sen ve Eğitim Bir Sen Şanlıurfa Şube Başkanı İbrahim Coşkun, Kültür Yolu Festivali'nin Şanlıurfa'da düzenlenmesine sert tepki gösterdi.

RHA Ajans'a özel açıklamalarda bulunan Coşkun, festivalin zamanlamasını eleştirerek, şu ifadeleri kullandı:

"Urfa'nın tanıtılması ve zengin kültürünün geniş kitlelere ulaştırılması elbette ki önemlidir. Ancak, Filistin'de Gazze ve Refah'ta yaşanan ölümler, yangınlar ve bombalamalar devam ederken böyle bir festival düzenlenmesi doğru olmamıştır. İsrail'in saldırıları karşısında sessiz kalınmamalıdır. 7 Ekim'den bu yana devam eden İsrail'in zalim saldırıları, Refah'ta uluslararası kararlar hiçe sayılarak gerçekleştirilen bombalamalar, yüzlerce Filistinli kardeşimizin ölümüne neden olmuştur."

Coşkun, Türkiye'nin bu konuda en çok ses çıkaran ülkelerden biri olduğunu vurgulayarak, "Bu kadar acı yaşanırken, Şanlıurfa'da festival düzenlemek hiç de şık olmamıştır. Ülkemizde tasarruf tedbirleri uygulanırken, Kültür Bakanlığı'nın milyonlarca lira harcayarak böyle bir festival düzenlemesi uygun değildir," dedi.

Festivalin hem ekonomik hem de ahlaki açıdan eleştirilmesi gerektiğini belirten Coşkun, "Ülkemizin kalkınması ve halkımızın daha iyi yaşam koşullarına ulaşması için çaba sarf edilirken, her alanda tasarrufa dikkat edilmelidir. Ancak maalesef, Kültür Yolu Festivali adı altında büyük paralar harcanmış ve bu, ülkemizin tasarruf politikalarına aykırı düşmüştür," ifadelerini kullandı.


Notice: Undefined index: video_resim in /home/balikligol.com/public_html/amp/modules/news.php on line 96

Notice: Only variables should be passed by reference in /home/balikligol.com/public_html/amp/functions.php on line 120

Notice: Undefined index: yorumuyelik in /home/balikligol.com/public_html/amp/modules/news.php on line 162
Sıradaki Haber
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.