Notice: Use of undefined constant amp_dizin - assumed 'amp_dizin' in /home/balikligol.com/public_html/amp/init.php on line 39

Notice: Use of undefined constant amp_blocks_dizin - assumed 'amp_blocks_dizin' in /home/balikligol.com/public_html/amp/init.php on line 40
CHP'li belediyeden Peygamberimize büyük saygısızlık
Notice: Undefined variable: string in /home/balikligol.com/public_html/amp/script/script.php on line 33
Balıklıgöl HABER - Sondakika Şanlıurfa

CHP'li belediyeden Peygamberimize büyük saygısızlık

Gündem

Fransız mizah dergisi Charlie Hebdo'nun peygamber efendimiz ve Müslüman alemini alaya alan çizimleri gündemdeki sıcaklığını koruyor.

Dünyanın birçok ülkesinde derginin İslam dinini aşağılaması büyük tepki toplarken milyonlarca kişi yürüyüşlerle protesto gösterilerinde buluştu. Türkiye'de ise en büyük gösteri önceki gün Diyarbakır'da yüzbinlerce kişinin katılımıyla yapıldı.

KADIKÖY BELEDİYESİ SANSÜRSÜZ YAYINLADI

Ancak CHP'li Kadıköy Belediyesi, fitili ateşleyen çizimi, haftalık yayınladığı gazetede olduğu sansürsüz yayınladı. Gazete Kadıköy ismiyle ücretsiz dağıtımı yapılan gazete 'Yaşasın Mizah, Yaşasın Karikatür' manşetiyle verdiği haberin detayında yayınladığı karikatür, vatandaşın da büyük tepkisini çekti. Bazı vatandaşlar, belediyeye mail ve telefon yoluyla ulaşıp tepkilerini dile getirdi. Gazetenin bir sonraki sayısında da karikatürle ile ilgili herhangi bir düzeltme ve özür metni yayınlanmadı.

CUMHURİYET GAZETESİ DE YAYINLAMIŞTI

Paris’teki saldırıya tepki olarak Cumhuriyet gazetesi, derginin seçkilerinden hazırladığı 4 sayfalık Türkçe eki gazetenin yanında ücretsiz dağıtmıştı. Ayrıca gazetenin iki yazarı Ceyda Karan ve Hikmet Çetinkaya da köşelerinde tepki toplayan karikatürleri sansürsüz vermişlerdi.

ferhat.esnek haber7.com 


Notice: Undefined index: video_resim in /home/balikligol.com/public_html/amp/modules/news.php on line 96

Notice: Only variables should be passed by reference in /home/balikligol.com/public_html/amp/functions.php on line 120

Notice: Undefined index: yorumuyelik in /home/balikligol.com/public_html/amp/modules/news.php on line 162
Sıradaki Haber
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.