Notice: Use of undefined constant amp_dizin - assumed 'amp_dizin' in /home/balikligol.com/public_html/amp/init.php on line 39

Notice: Use of undefined constant amp_blocks_dizin - assumed 'amp_blocks_dizin' in /home/balikligol.com/public_html/amp/init.php on line 40
Bedin köyünde kaza; Cenazeye gelirken cenaze oldular
Notice: Undefined variable: string in /home/balikligol.com/public_html/amp/script/script.php on line 33
Balıklıgöl HABER - Sondakika Şanlıurfa

Bedin köyünde kaza; Cenazeye gelirken cenaze oldular

Gündem

Şanlıurfa Merkeze Bağlı İnanlı (Bedinli) köyünden Şanlıurfa’ya gelmekte olan araç şarampole uçtu; 1 ölü 5 yaralı

Öğle saatlerinde Bedinli köyünden Şanlıurfa’daki bir taziyeye gelenlerin içinde olduğu 53 yaşındaki Veysi Kurt yönetimindeki 63 PN 798 plakalı otomobil, Kızılburç Köyü çıkışında kontrolden çıktı ve takla atarak yol kenarındaki fıstık tarlasına devrildi. Kazada, otomobilden tarlaya savrulan 46 yaşındaki Binevş Kurt öldü. Kazada, sürücü Veysi Kurt, Emine Kurt, Gazal Kurt, Mehmet Kurt, Hüseyin Kurt ve Nebi Kurt yaralandı.

Kazayı görenlerin ihbarda bulunmasının ardından bölgeye ambulanslar sevk edildi. Kaza yerinde hayatını kaybeden Binevş Kurt'un cesedi olay yerinde yapılan inceleme sonrası otopsi için Şanlıurfa Eğitim ve Araştırma Hastanesi morguna götürüldü.

Sağlık ekipleri tarladaki yaralılara ilk müdahalesini yaptıktan sonra ambulansla Balıklıgöl Devlet Hastanesi'ne götürdü. Yaralılardan Gazal ve Emine Kurt, hayati tehlikesi bulunduğu gerekçesiyle Şanlıurfa Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne sevk edildi. Yaralılardan Gazal ve Emine Kurt yoğun bakıma alındı.

Mersavi Aşireti'ne mensup ailenin kaza geçirdiğini duyanlar kaza mahalline koştu. Karayolunda uzun araç kuyruğu oluştu. Olay yerine sevkedilen jandarma ekipleri kaza mahallinde taşkınlık yaşanmaması için güvenlik önlemi aldı. Kaza yerine gelen kazazede yakınlarını güçlükle sakinleştirdi.

Görgü tanıkları ise yolun dar olması nedeniyle karşı yönden gelen başka bir araçla çarpışmamak için şarampole kaçan aracın devrildiğini belirttiler. Kazayla ilgili soruşturma sürdürülüyor.


Notice: Undefined index: video_resim in /home/balikligol.com/public_html/amp/modules/news.php on line 96

Notice: Only variables should be passed by reference in /home/balikligol.com/public_html/amp/functions.php on line 120

Notice: Undefined index: yorumuyelik in /home/balikligol.com/public_html/amp/modules/news.php on line 162
Sıradaki Haber
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.