Notice: Use of undefined constant amp_dizin - assumed 'amp_dizin' in /home/balikligol.com/public_html/amp/init.php on line 39

Notice: Use of undefined constant amp_blocks_dizin - assumed 'amp_blocks_dizin' in /home/balikligol.com/public_html/amp/init.php on line 40
Akçakale Adliyesinde rüşvete suçüstü
Notice: Undefined variable: string in /home/balikligol.com/public_html/amp/script/script.php on line 33
Balıklıgöl HABER - Sondakika Şanlıurfa

Akçakale Adliyesinde rüşvete suçüstü

Gündem

Şanlıurfa'nın Akçakale İlçesi'nde, bir dava dosyasının işlemlerini hızlandırmak için 20 bin lira rüşvet aldığı iddia edilen M.B.adlı memur, polis tarafından suçüstü yakalandı.

Olay, dün öğleden sonra Akçakale Adliyesi'nde meydana geldi. F.Ö. adlı iş adamı İlçe Emniyet Müdürlüğü’ne giderek bir hafta önce Akçakale Kadastro Mahkemesi’nde görülen ve kısmen kabul edilen dava dosyasının akıbetinin öğrenmek isteyince adliyede M.B. adlı mahkeme kalemi’ne sordu. Kalemde dosyanın takibi için 20 bin TL rüşvet istendiğini polis memurlarına ihbarda bulundu.





İhbarı değerlendiren polis memurları savcılık talimatı ile harekete geçti. Daha Önce, F.Ö. isimli şahsın yanında getirdiği 200 adet 100 TL’lik banknotların seri numarası alındı. Daha sonra, F.Ö. zarfa konulan 20 bin TL’yi mahkeme kaleminde görevli M.B.’nin odasına giderek parayı teslim etti. Parayı alan M.B. F.Ö. ile birlikte mahkeme katına çıkarak dosya için gerekli olan yazıyı yazıp teslim etti.



Daha sonra polis, cumhuriyet savcısıyla birlikte rüşveti alan 28 yıllık memur M.B.’nin odasına girerek arama yapıldı. Yapılan aramada önceden seri numaraları alınan para çekmecede bulunarak muhafaza altına alındı. M.B. isimli şahıs hakkında gerekli yasal işlemler yapıldıktan sonra çıkarıldığı Akçakale Sulh ceza mahkemesince tutuklanarak ş.Urfa cezaevine gönderilmiştir.



Olayla ilgili soruşturma sürdürülüyor.

COŞKUN ATAN / Kanalurfa


Notice: Undefined index: video_resim in /home/balikligol.com/public_html/amp/modules/news.php on line 96

Notice: Only variables should be passed by reference in /home/balikligol.com/public_html/amp/functions.php on line 120

Notice: Undefined index: yorumuyelik in /home/balikligol.com/public_html/amp/modules/news.php on line 162
Sıradaki Haber
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.