Notice: Use of undefined constant amp_dizin - assumed 'amp_dizin' in /home/balikligol.com/public_html/amp/init.php on line 39

Notice: Use of undefined constant amp_blocks_dizin - assumed 'amp_blocks_dizin' in /home/balikligol.com/public_html/amp/init.php on line 40
"Ahlaklı bir neslin yetişmesi için emek harcıyoruz"
Notice: Undefined variable: string in /home/balikligol.com/public_html/amp/script/script.php on line 33
Balıklıgöl HABER - Sondakika Şanlıurfa

"Ahlaklı bir neslin yetişmesi için emek harcıyoruz"

Gündem

Din-Bir-Sen Genel Başkanı Yusuf Özdemir, gelecek neslin ilkeli ve ahlaklı yetişmesi için emek harcadıklarını söyledi.

Sendikal çalışmaları kapsamına Mardin’e gelerek bir dizi ziyaretlerden gerçekleştiren Din-Bir-Sen Genel Başkanı Yusuf Özdemir, Mardin İl Müftüsü Dursun Ali Coşkun’u makamında ziyaret etti.

Din-Bir-Sen Genel Başkanı Yusuf Özdemir’e genel başkan yardımcıları Hamdullah Silindir, Ahmet Ceylan, Bölge Başkanı Mehmet Şirin Ersan ve Mardin İl Başkanı Bilal Aydın eşlik ettiler.

Din-Bir-Sen (Özerk Diyanet Vakıf Çalışanları Birliği Sendikası) Genel Başkanı Yusuf Özdemir, sendikacılığın bir amaç değil araç olduğunu vurguladı. Kimseyi ötekileştirmeden insanlığa hizmet için çaba sarf ettiklerini ifade eden Özdemir; saygı, sevgi ve insan haklarına önem verdiklerini, bu anlamda Diyanet teşkilatında çalışan bütün görevlilerin hak ve hukukunun korunması için mücadele ettiklerini söyledi.

Özdemir, Din-Bir-Sen’in sadece mesleki sorunların çözümünde değil, toplumun gelişmesinde de söz sahibi olduğunu, bu anlamda ülkemizdeki sendikal hareketlerin içerisinde Din-Bir-Sen’in manevi değerlere bağlı, gelecek neslin ilkeli ve ahlaklı yetişmesinde emek harcadığını belirtti.

Mardin İl Müftüsü Dursun Ali Coşkun’da ziyaretten duyduğu memnuniyeti ifade ederek misafirlerine çalışmaları esnasında kendilerine başarılar diledi.

Ziyaretin ardından üyelerle bir araya gelen Özdemir, sendikal çalışmalar hakkında istişare toplantısı yaptı. Toplantıya, ilçe merkezi ve köylerden din görevlileri katıldı. Toplantı sonunda Özdemir'e plaket verildi. (M. Salih Keskin – İLKHA)


Notice: Undefined index: video_resim in /home/balikligol.com/public_html/amp/modules/news.php on line 96

Notice: Only variables should be passed by reference in /home/balikligol.com/public_html/amp/functions.php on line 120

Notice: Undefined index: yorumuyelik in /home/balikligol.com/public_html/amp/modules/news.php on line 162
Sıradaki Haber
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.