Notice: Use of undefined constant amp_dizin - assumed 'amp_dizin' in /home/balikligol.com/public_html/amp/init.php on line 39

Notice: Use of undefined constant amp_blocks_dizin - assumed 'amp_blocks_dizin' in /home/balikligol.com/public_html/amp/init.php on line 40
Viranşehir’de Grand İpekyol Oteli açıldı
Notice: Undefined variable: string in /home/balikligol.com/public_html/amp/script/script.php on line 33
Balıklıgöl HABER - Sondakika Şanlıurfa

Viranşehir’de Grand İpekyol Oteli açıldı

Ekonomi

Şanlıurfa’nın Viranşehir ilçesine son derece modern ve lüks dizayn edilen otelin açılışı düzenlenen tören ile gerçekleşti.



Son yıllarda aldığı yoğun göç sonrası gelişen ve büyüyen Şanlıurfa’nın Viranşehir ilçesinde yeni yatırımlar bir bir hizmete giriyor. İlçe merkezindke girişimci üç ortak tarafından yaptırılan Grand İpekyol Oteli’nin açılışı Ak Parti Şanlıurfa Milletvekili Mehmet Akyürek, ilçe kaymakamı Muhammet Kotan, Eyüpnebi Belediye Başkanı Mehmet Yıldırım, Ak Parti Viranşehir İlçe Başkanı Celalettin Sayan ve çok sayıda vatandaşın katılımıyla gerçekleşti. Grand İpekyol Oteli sahibi Zeki Genç, otelin açılışında yaptığı açıklamada “ Viranşehir ilçemizde büyük bir otel ihtiyacı vardı. Üç arkadaş karar verdik ve bu güzel oteli yaptırdık. Otelimiz oldukça konforlu, müşterilerimiz gönül rahatlığı ile bizi tercih edebilirler. Açılışımıza katılan ve bizleri yalnız bırakmayan herkese teşekkür ediyorum” dedi.
Ak Parti Şanlıurfa Milletvekili Mehmet Akyürek “ İlçemize 3 yıldız bu güzel otelin açılmasından dolayı mutlu oldum. Oteli yaptıran üç girişim ruhlu arkadaşlara da teşekkür ediyorum. Burada otelin odalarını gezdim çok güzel. Restoran bölümü ile de ilçede ki bu açık kapatıldı. Ben burada emeği geçen herkese teşekkür ediyorum. Hayırlı uğurlu olsun” dedi.
www.balikligol.com

Notice: Undefined index: video_resim in /home/balikligol.com/public_html/amp/modules/news.php on line 96

Notice: Only variables should be passed by reference in /home/balikligol.com/public_html/amp/functions.php on line 120

Notice: Undefined index: yorumuyelik in /home/balikligol.com/public_html/amp/modules/news.php on line 162
Sıradaki Haber
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.