Notice: Use of undefined constant amp_dizin - assumed 'amp_dizin' in /home/balikligol.com/public_html/amp/init.php on line 39

Notice: Use of undefined constant amp_blocks_dizin - assumed 'amp_blocks_dizin' in /home/balikligol.com/public_html/amp/init.php on line 40
Ucuz benzin için Suriyeye akın var
Notice: Undefined variable: string in /home/balikligol.com/public_html/amp/script/script.php on line 33
Balıklıgöl HABER - Sondakika Şanlıurfa

Ucuz benzin için Suriyeye akın var

Ekonomi

Son zamlar ile benzin 4 TLye dayanırken Şanlıurfalılar Suriyede 1 TL 40 kuruşa satılan benzini almak için Suriye geçişlerde artış oldu.

 

Türkiye ile Suriye, arasında vizelerin kaldırılmasından sonra Şanlıurfalılar, Akçakale sınır kapısından otomobilleri ile Suriyeye giderek, araçlarının benzinlerini doldurup Türkiyeye geliyor.

 

Suriyede benzinin litresi 44 Suriye lirası Türk parası ile 1 TL 40 kuruştan benzin satılması nedeniyle sınır kentinde yaşayan vatandaşlar araçları ile Suriyede turistik gezi yaptıktan sonra benzinlerini doldurarak Türkiyeye geliyor.

 

Akçakale sınır kapısında uzun kuyrukların oluşmasına neden olan Şanlıurfalı Recep Çiftçi; Benzin Türkiye’de 4 TL’yi geçti. Hem Suriye ye gidip geziyoruz hem de ucuz benzin alıp kullanıyoruz” dedi.

 


Notice: Undefined index: video_resim in /home/balikligol.com/public_html/amp/modules/news.php on line 96

Notice: Only variables should be passed by reference in /home/balikligol.com/public_html/amp/functions.php on line 120

Notice: Undefined index: yorumuyelik in /home/balikligol.com/public_html/amp/modules/news.php on line 162
Sıradaki Haber
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.