Notice: Use of undefined constant amp_dizin - assumed 'amp_dizin' in /home/balikligol.com/public_html/amp/init.php on line 39

Notice: Use of undefined constant amp_blocks_dizin - assumed 'amp_blocks_dizin' in /home/balikligol.com/public_html/amp/init.php on line 40
Tüzmen; Şanlıurfa’da sorunlar çözülecek
Notice: Undefined variable: string in /home/balikligol.com/public_html/amp/script/script.php on line 33
Balıklıgöl HABER - Sondakika Şanlıurfa

Tüzmen; Şanlıurfa’da sorunlar çözülecek

Ekonomi

Eski Devlet Bakanı Kürşad Tüzmen Şanlıurfa’daki programı çerçevesinde Şanlıurfa Ticaret ve Sanayi Odası’na bir ziyaret gerçekleştirerek Başkan E. Sabri Ertekin ile bir süre sohbet etti.

Başkan E. Sabri Ertekin ile görüşen Tüzmen, Şanlıurfa’nın ekonomik ve ticari hayatı ile ilgili bilgi aldı. Ziyaretle ilgili değerlendirme yapan Kürşad Tüzmen “Hepimiz ülkemiz ve memleketimiz için bir şeyler yapmaya çalışıyoruz. İnanıyorum ki, Şanlıurfa’da sorunlar çözülecek, her şey daha iyi olacak Sabri Başkan çok sevdiğimiz biri ile fırsat buldukça görüşmeye devam edeceğiz” dedi.

ŞUTSO Başkanı E. Sabri Ertekin ise Sayın Kürşad Tüzmen Bey, sağ olsunlar bizi ziyaret etti. Bu ziyaretten oldukça memnun olduk, bu vesileyle ilimizin ekonomik ve ticari potansiyellerini aktarma fırsatımız oldu. Sayın Tüzmen, tuttuğunu koparan, dirençli ve azimli bir yapıya sahip, inşallah onun destek ve çalışmalarıyla Şanlıurfa’mıza yeni yatırımcılar ve işbirliği düşünen firmalar gelecektir” dedi.

Notice: Undefined index: video_resim in /home/balikligol.com/public_html/amp/modules/news.php on line 96

Notice: Only variables should be passed by reference in /home/balikligol.com/public_html/amp/functions.php on line 120

Notice: Undefined index: yorumuyelik in /home/balikligol.com/public_html/amp/modules/news.php on line 162
Sıradaki Haber
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.