Notice: Use of undefined constant amp_dizin - assumed 'amp_dizin' in /home/balikligol.com/public_html/amp/init.php on line 39

Notice: Use of undefined constant amp_blocks_dizin - assumed 'amp_blocks_dizin' in /home/balikligol.com/public_html/amp/init.php on line 40
Osmanlı Kahvecisi Şanlıurfa'da 2. şubesini Karaköprü Güzelşehir'de açtı
Notice: Undefined variable: string in /home/balikligol.com/public_html/amp/script/script.php on line 33
Balıklıgöl HABER - Sondakika Şanlıurfa

Osmanlı Kahvecisi Şanlıurfa'da 2. şubesini Karaköprü Güzelşehir'de açtı

Ekonomi

Bayramefendi Osmanlı Kahvecisi Türkiye'de 261. Şanlıurfa'da 2. şubesini Karaköprü ilçesi Güzelşehir semtinde görkemli bir törenle açtı.

Bayramefendi Osmanlı Kahvecisi, Şanlıurfa'nın Karaköprü ilçesinde kahve severlerle buluştu. Geleneksel kahve kültürünün en önemli temsilcisinin yeni şubesi, İş Adamı Osman Mete Kabasın tarafından açıldı.
Ülke genelinde 261 Şubesi bulunan Bayramefendi Osmanlı Kahvecisi, yeni şubesini Karaköprü ilçesi Güzelşehir Mahallesi’nde Şanlıurfa Büyükşehir Belediye başkanı Mehmet Kasım Gülpınar, Karaköprü Belediye başkanı Nihat Çiftçi, ŞUTSO başkanı Mehmet Doğan Yetim Harran üniversitesi ilahiyat fakültesi dekanı Prof Dr. Celil Abuzer, Şanlıurfa Esnaf Sanatkarlar ve odalar birliği ŞESOB Başkanı Mehmet Şefik Bakay ve çok sayıda kişinin katılımıyla açıldı.

İşletme sahibi Osman Mete Kabasın Bayramefendi Osmanlı Kahvecisi’nin 2. şubesini Şanlıurfa'da açarak bu zor zamanda istihdama katkı sağlamayı ve kahve severleri kahve ile buluşturmanın mutluluğunu yaşadığını söyledi. 

Büyükşehir Belediye başkanı Kasım Gülpınar ise işletme sahibini tebrik ederek, istihdam sağlayan tüm işletmelere belediye olarak destek olacaklarını belirtti. 

Karaköprü belediye başkanına Nihat Çiftçi ise böyle güzel bir iletmenin ilçede istihdama katkı sağlamasının önemli olduğunu söyledi.

Türkiye’de geleneksel kahve kültürünün en önemli temsilcisi konumunda yer alan Bayramefendi Osmanlı Kahvecisi, özgün konsepti, zengin ürün çeşitliliği ve kendine has dekorasyon anlayışıyla 2011 yılından bu yana misafirlerine hizmet sunuyor. Osmanlı Kahvecisi'nde kahve, kahve ürünleri, çay çeşitleri, salep, sıcak çikolata, çikolata çeşitleri, pasta çeşitleri, limonata, frozen, smoothie, tazeleyici özel karışımlar, milkshake, dondurma, fondü, waffle, sandviç ve tosttan oluşan zengin menüsü yer alıyor.


Notice: Undefined index: video_resim in /home/balikligol.com/public_html/amp/modules/news.php on line 96

Notice: Only variables should be passed by reference in /home/balikligol.com/public_html/amp/functions.php on line 120

Notice: Undefined index: yorumuyelik in /home/balikligol.com/public_html/amp/modules/news.php on line 162
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.