Notice: Use of undefined constant amp_dizin - assumed 'amp_dizin' in /home/balikligol.com/public_html/amp/init.php on line 39

Notice: Use of undefined constant amp_blocks_dizin - assumed 'amp_blocks_dizin' in /home/balikligol.com/public_html/amp/init.php on line 40
Müteahhitler Derneği'ne Ziyaret
Notice: Undefined variable: string in /home/balikligol.com/public_html/amp/script/script.php on line 33
Balıklıgöl HABER - Sondakika Şanlıurfa

Müteahhitler Derneği'ne Ziyaret

Ekonomi

Şanlıurfa Belediye Başkanı Dr. Ahmet Eşref Fakıbaba, Sivil Toplum Kuruluşları (STK) ziyaretleri kapsamında Başkan Yardımcısı İbrahim Güllüloğlu ile birlikte Şanlıurfa Müteahhitler Derneğini ziyaret etti.

Şanlıurfa Müteahhitler Derneği Başkanı Mustafa Yavuz ve yönetim kurulu üyeleri tarafından karşılanan Başkan Fakıbaba, geçtiğimiz hafta sonu yapılan seçimin ardından tekrar başkanlığa seçilen Yavuz ve yeni yönetim kurulu üyelerini bir kez daha kutladığını söyledi.

Ziyaretten duyduğu mutluluğu dile getiren Müteahhitler Dernek Başkanı Mustafa Yavuz "Başkan Fakıbaba'nın ziyareti bizleri oldukça sevindirmiştir. Başkanımıza ve ekibine bizde çalışmalarında başarılar diliyoruz. Ziyaret sırasında fikir alışverişinde bulunduk. Sağ olsun Başkanımız da belediye çalışmaları hakkında bizleri bilgilendirmiştir. Kendisine teşekkür ediyoruz" dedi.

www.balikligol.com


Notice: Undefined index: video_resim in /home/balikligol.com/public_html/amp/modules/news.php on line 96

Notice: Only variables should be passed by reference in /home/balikligol.com/public_html/amp/functions.php on line 120

Notice: Undefined index: yorumuyelik in /home/balikligol.com/public_html/amp/modules/news.php on line 162
Sıradaki Haber
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.