Notice: Use of undefined constant amp_dizin - assumed 'amp_dizin' in /home/balikligol.com/public_html/amp/init.php on line 39

Notice: Use of undefined constant amp_blocks_dizin - assumed 'amp_blocks_dizin' in /home/balikligol.com/public_html/amp/init.php on line 40
Mahkeme kararı R - 1 hattını yeniden düzenlettirdi
Notice: Undefined variable: string in /home/balikligol.com/public_html/amp/script/script.php on line 33
Balıklıgöl HABER - Sondakika Şanlıurfa

Mahkeme kararı R - 1 hattını yeniden düzenlettirdi

Ekonomi

Şanlıurfa İdare Mahkemesinin kararı doğrultusunda R -1 hattında çalışan otobüs seferleri yeniden düzenlendi.

Şanlıurfa İdare Mahkemesinin 30/04/2012 tarih ve 2011/1596 Esas ve 2012/733 sayılı kararına istinaden Ring hattında çalışan araçların dağılımı yeniden yapılmıştır.
06.07.2010 tarih ve 62 sayılı Belediye Meclisi kararında Vilayet ile Balıklıgöl arasında çalışacak araçların belediyece belirleneceği ifade edildiğinden hesaplama yapılırken ilgili kooperatife ait fiilen çalışan araç sayısı dikkate alınarak Şanlıurfa genelinde çalışan toplu taşıma araç sayısına oranı ve hatta çalışacak araca oranı yapıldığında Ring hattında ilgili kooperatife bağlı çalışabilecek araç sayısı 2,29 olarak tespit edilmiştir. Buna göre aylık olarak ring hattında çalışacak araçların plakaları belediyece tespit edilecektir.

Aylık olarak çalışması gereken araç sayısı 
1. ay : 3,
2. ay : 2,
3. ay 2 araç şeklinde üç aylık dilimler halinde (yılın 4 ayı 3araç 8 ayı 2 araç şeklinde) uygulanacaktır. Ring hattında çalışacak araçlar mevcuttaki ring araçları ile aynı güzergahı ve aynı durakları kullanacaklardır. Bahsedilen araçlar dışında Balıklıgöl- Vilayet güzergahında çalışan araçlara cezai işlem uygulanacaktır.

Notice: Undefined index: video_resim in /home/balikligol.com/public_html/amp/modules/news.php on line 96

Notice: Only variables should be passed by reference in /home/balikligol.com/public_html/amp/functions.php on line 120

Notice: Undefined index: yorumuyelik in /home/balikligol.com/public_html/amp/modules/news.php on line 162
Sıradaki Haber
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.