Notice: Use of undefined constant amp_dizin - assumed 'amp_dizin' in /home/balikligol.com/public_html/amp/init.php on line 39

Notice: Use of undefined constant amp_blocks_dizin - assumed 'amp_blocks_dizin' in /home/balikligol.com/public_html/amp/init.php on line 40
Keşanlı İşadamlar Şanlıurfa'da 'Doğu- Batı Tek Nefes' dediler
Notice: Undefined variable: string in /home/balikligol.com/public_html/amp/script/script.php on line 33
Balıklıgöl HABER - Sondakika Şanlıurfa

Keşanlı İşadamlar Şanlıurfa'da 'Doğu- Batı Tek Nefes' dediler

Ekonomi

Keşan Yönetici İş Adamları Derneği (KEŞİYAD) yöneticileri ve Keşan Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Mustafa Helvacıoğlu Şanlıurfa Ticaret Borsası’na bir ziyaret gerçekleştirdi.


Keşan Yönetici İş Adamları Derneği (KEŞİYAD) yöneticileri; Alpaslan Özkan ve Cengiz Topal ve Keşan Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Mustafa Helvacıoğlu “Doğu- Batı Tek Nefes” Projesi kapsamında Şanlıurfa Ticaret Borsası Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Muzaffer Satış’ı makamında ziyaret ederek fikir alışverişinde bulundu.

Şanlıurfa Ticaret Borsası Yönetim Kurulu Başkanı Muzaffer Satış, ziyaretten duyduğu memnuniyeti ifade etti. Şanlıurfa’nın tarımın yapıldığı ilk yer olduğunu hatırlatan Satış, “Doğu- Batı Tek Nefes” projesi takdire şayan bir proje. Yıllardır kardeşçe yaşıyoruz. Edirne ve Şanlıurfa arasında hiçbir fark yok.” diye konuştu.

Keşan Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Mustafa Helvacıoğlu ise projeyi anlatmak için Şanlıurfa’daki sivil toplum kuruluşlarını ziyaret ettiklerini ifade ederek amaçlarının Şanlıurfa ve Keşan iş adamlarını bir çatı altında toplamak olduğunu söyledi. Tüm Türkiye’ye “Birlikte Güçlüyüz” mesajını vermek istediklerini aktaran Helvacıoğlu, “Birlikten rahmet doğar felsefesini bu şekilde yaşatmalıyız. Şanlıurfa ve Keşan İş adamlarını İstanbul Feshane’de bir araya getirerek fuarlar dışında da ortak stand açmasını sağlayacağız. İki şehrin tanıtımı açısından ortak projeler gerçekleştirmek istiyoruz. Hatta bu projenin adı da” KEŞANLI” olabilir.” dedi.
www.balikligol.com

Notice: Undefined index: video_resim in /home/balikligol.com/public_html/amp/modules/news.php on line 96

Notice: Only variables should be passed by reference in /home/balikligol.com/public_html/amp/functions.php on line 120

Notice: Undefined index: yorumuyelik in /home/balikligol.com/public_html/amp/modules/news.php on line 162
Sıradaki Haber
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.