Notice: Use of undefined constant amp_dizin - assumed 'amp_dizin' in /home/balikligol.com/public_html/amp/init.php on line 39

Notice: Use of undefined constant amp_blocks_dizin - assumed 'amp_blocks_dizin' in /home/balikligol.com/public_html/amp/init.php on line 40
Baklava sevenlere müjde
Notice: Undefined variable: string in /home/balikligol.com/public_html/amp/script/script.php on line 33
Balıklıgöl HABER - Sondakika Şanlıurfa

Baklava sevenlere müjde

Ekonomi

60 yıllık tarihsel lezzeti ve değişmeyen kalitesi ile müşterilerini Karaköydeki mağazasında ağırlayan Karaköy Güllüoğlu, baklavalarını ve diğer tatlı çeşitlerini internet üzerinden müşterilerine ulaştırmaya başladı. 
Müşterilerin neden Karaköyden başka yerde şube açmadıkları gibi sitemlerin artık son bulacağını ifade eden Nadir Güllü; Teknoloji ilerledikçe, tüketicilerin de alışkanlıkları farklılık arz ediyor. Şimdilerde herkes ihtiyacı olan ürünlere hemen ulaşmak ve kalitesine inandığı ürünleri internet üzerinden satın almak istiyor. Biz de, mağazamıza gelemeyen 60 yıllı aşan sadık müşterilerimizin ısrarları üzerine, ürünlerini adreslerine teslim ediyoruz. İnternetten başlatmış olduğumuz online sipariş (www.karakoygulluoglu.com, www.baklavasiparisi.com) sitemiz ile Türkiye genelinde kargo ile İstanbul içinde ise kurye servisi ile hizmet veriyoruz. 

Ramazan ayı ile birlikte hız kazanan sanal mağazamız sayesinde Karaköye gelemeyen müşterilerimizin de gönlünü kazanmış olduk€¦ Edirneden Karsa kadar Türkiyenin hemen her yerinden siparişlerin gelmesi, ürünlerimize olan talebin göstergesi olarak bizleri çok mutlu ediyor. Yıllardır geleneksel baklavacılığa farklı bir boyut kazandırmak ve Dünyaya tanıtma çabası içerisindeyiz. E-ticareti kullanan, 60 yılı aşkın bir süredir lezzetimize ve kalitemize güvenerek, uzak semtlerden, illerden Karaköye gelen müdavimlerimize de farklı lezzetler tattırmak ve kolay ulaştırmak istiyoruz.
dedi.

Notice: Undefined index: video_resim in /home/balikligol.com/public_html/amp/modules/news.php on line 96

Notice: Only variables should be passed by reference in /home/balikligol.com/public_html/amp/functions.php on line 120

Notice: Undefined index: yorumuyelik in /home/balikligol.com/public_html/amp/modules/news.php on line 162
Sıradaki Haber
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.