Notice: Use of undefined constant amp_dizin - assumed 'amp_dizin' in /home/balikligol.com/public_html/amp/init.php on line 39

Notice: Use of undefined constant amp_blocks_dizin - assumed 'amp_blocks_dizin' in /home/balikligol.com/public_html/amp/init.php on line 40
YKS sonuçları açıklandı
Notice: Undefined variable: string in /home/balikligol.com/public_html/amp/script/script.php on line 33
Balıklıgöl HABER - Sondakika Şanlıurfa

YKS sonuçları açıklandı

Eğitim

Öğrenci Seçme ve Yerleştirme Merkezi (ÖSYM), 2024 Yükseköğretim Kurumları Sınavı (2024-YKS) sonuçlarının açıklandığını duyurdu.

2024 Yükseköğretim Kurumları Sınavı (YKS) sonuçları, hem öğrenciler hem de aileler tarafından büyük bir heyecanla bekleniyordu ve nihayet ÖSYM (Ölçme, Seçme ve Yerleştirme Merkezi) tarafından açıklandı.

8-9 Haziran tarihlerinde gerçekleştirilen YKS sınavında, üniversiteye geçiş yapmak isteyen lise mezunu öğrencileri ter döktü.

ÖSYM'nin yaptığı açıklamaya göre, adaylar, sınav sonuçlarına 16 Temmuz 2024 tarihinde saat 07.35’dan itibaren ÖSYM’nin internet adresinden T.C. Kimlik numarası ve aday şifresiyle erişebilecek.

Yapılan açıklamada: 8-9 Haziran 2024 tarihlerinde uygulanan Yükseköğretim Kurumları Sınavı’nın (2024-YKS) değerlendirme işlemleri tamamlanmıştır.
Adaylar, sınav sonuçlarına 16 Temmuz 2024 
tarihinde saat 07.35’dan itibaren ÖSYM’nin https://sonuc.osym.gov.tr adresinden T.C. Kimlik numarası ve aday şifresiyle erişebilecektir.


Notice: Undefined index: video_resim in /home/balikligol.com/public_html/amp/modules/news.php on line 96

Notice: Only variables should be passed by reference in /home/balikligol.com/public_html/amp/functions.php on line 120

Notice: Undefined index: yorumuyelik in /home/balikligol.com/public_html/amp/modules/news.php on line 162
Sıradaki Haber
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.