Notice: Use of undefined constant amp_dizin - assumed 'amp_dizin' in /home/balikligol.com/public_html/amp/init.php on line 39

Notice: Use of undefined constant amp_blocks_dizin - assumed 'amp_blocks_dizin' in /home/balikligol.com/public_html/amp/init.php on line 40

Warning: getimagesize(../dosyalar/okul-iftar-2-c344550d.jpg): failed to open stream: No such file or directory in /home/balikligol.com/public_html/amp/functions.php on line 94
Vali Güvenç’ten Öğrenci Yurduna Ziyaret
Notice: Undefined variable: string in /home/balikligol.com/public_html/amp/script/script.php on line 33
Balıklıgöl HABER - Sondakika Şanlıurfa

Vali Güvenç’ten Öğrenci Yurduna Ziyaret

Eğitim

Vali Celalettin Güvenç’in öncülüğünde Şanlıurfa Valiliği tarafından organize edilen ve tüm mahalleleri okullarda buluşturan iftar yemeklerinin sonuncusu Sancaktar Mahallesinde bulunan Ulubatlı Hasan İlköğretim Okulu’nda gerçekleşti.



Bugüne kadar tüm iftar yemeklerini okullarda vatandaşlarla açan Şanlıurfa Valisi Celalettin Güvenç, Ulubatlı Hasan İlköğretim Okulu’nda da bu geleneğini sürdürdü.
Şanlıurfa Belediyesi’nin verdiği yemekte vatandaşlarla okulda iftarını açan Vali Güvenç, daha sonra Şair Nabi Yüksek Öğrenim Yurdunu ziyaret etti.
Yurt sorumlusu Bekir Söylemezle bir süre sohbet eden Vali Güvenç, burada verilen iftar programına da katıldı. Burada bir açıklama yapan Vali Güvenç, en büyük yatırımın insana ve geleceğe yapılan yatırım olduğunu, bunun insanoğluna kalacağını belirterek, “Gerçekten bu gibi ortamlarda çok duygulanıyorum. Allah'a şükürler olsun bugünleri gördük. Bunun mutluluğunu yaşıyorum. Bu müesseseleri bizim insanımız ayakta tutuyor. Devlet katkısı ile bunlar ayakta değil, ülkemizin her bir köşesinde hamiyetperver ve inançlı insanlarımız bu güzel eserleri yaşatıyor, çocuklarımızı okutuyorlar. Emek veren, hizmet eden herkese, kazancından helal ekmeğinden eğitime ayıran tüm kardeşlerime teşekkür ediyorum" dedi.
Şair Nabi Öğrenci Yurtları 5'i ise inşaat Şanlıurfa sorumlusu Bekir Söylemez, Vali Güvenç'e iftar davetlerine katıldığı için teşekkür ederek, Şanlıurfa'da 5'i faaliyette olmak üzere şu anda 10 öğrenci yurtlarının ve 3 adet de henüz yurt yapılması düşünülen arsalarının bulunduğu bilgisini verdi.
İftar programına, İl Emniyet Müdürü Mehmet Likoğlu, Ticaret Odası Başkanı Mehmet Kaya ile kentteki çok sayıda iş adamı ve sanayici de katıldı.


Notice: Undefined index: video_resim in /home/balikligol.com/public_html/amp/modules/news.php on line 96

Notice: Only variables should be passed by reference in /home/balikligol.com/public_html/amp/functions.php on line 120

Notice: Undefined index: yorumuyelik in /home/balikligol.com/public_html/amp/modules/news.php on line 162
Sıradaki Haber
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.