Notice: Use of undefined constant amp_dizin - assumed 'amp_dizin' in /home/balikligol.com/public_html/amp/init.php on line 39

Notice: Use of undefined constant amp_blocks_dizin - assumed 'amp_blocks_dizin' in /home/balikligol.com/public_html/amp/init.php on line 40
Karaköprü'de bulvar çalışmaları sona gelindi VİDEO
Notice: Undefined variable: string in /home/balikligol.com/public_html/amp/script/script.php on line 33
Balıklıgöl HABER - Sondakika Şanlıurfa

Karaköprü'de bulvar çalışmaları sona gelindi VİDEO

Eğitim

Şanlıurfa Karaköprü Belediyesi, Ramazan ayı olması ve havaların çok sıcak olmasına rağmen çalışma ve hizmetler aksamadan devam ediyor.

Karaköprü Belediyesi Beldede yürütülen başta alt ve üst yapı çalışmaları olan asfalt, kilitli parke, temizlik, park ve bahçe gibi hizmetlerin Ramazan ayının çok sıcak bir mevsime denk gelmesine rağmen çalışmalar aksamadan, duraksamadan devam ediliyor.
Karaköprü Belediye Başkanı Av. Nihat Çiftçi’nin önderliğinde tüm personelin canla başla çalışarak bir ekip ruhu içersinde belde halkına hizmet için çalışılmaktadır.
Fen İşleri Müdürlüğüne bağlı asfaltlama ekipleri geçtiğimiz aylarda yapımına başlanan ve Kaköprü’ye kazandırılan yeni bulvarlar arasında yer alan Kolsuzoğlu Bulvarının asfaltlama çalışmalarını sıcak havaya rağmen büyük bir titizlikle yürüterek bir an önce vatandaşın hizmetine sunmak için adeta seferber olmuş durumdalar.


Notice: Undefined index: video_resim in /home/balikligol.com/public_html/amp/modules/news.php on line 96

Notice: Only variables should be passed by reference in /home/balikligol.com/public_html/amp/functions.php on line 120

Notice: Undefined index: yorumuyelik in /home/balikligol.com/public_html/amp/modules/news.php on line 162
Sıradaki Haber
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.