Notice: Use of undefined constant amp_dizin - assumed 'amp_dizin' in /home/balikligol.com/public_html/amp/init.php on line 39

Notice: Use of undefined constant amp_blocks_dizin - assumed 'amp_blocks_dizin' in /home/balikligol.com/public_html/amp/init.php on line 40
Fakıbaba'dan Şanlıurfa'daki Öğretmen açığına tepki
Notice: Undefined variable: string in /home/balikligol.com/public_html/amp/script/script.php on line 33
Balıklıgöl HABER - Sondakika Şanlıurfa

Fakıbaba'dan Şanlıurfa'daki Öğretmen açığına tepki

Eğitim

İYİ Parti Ankara Milletvekili Ahmet Eşref Fakıbaba, yeni eğitim öğretim yılıyla birlikte memleketi Şanlıurfa'nın öğretmen açığı konusunda önemli açıklamalarda bulundu. Fakıbaba, 2024-2025 Eğitim Öğretim yılına Şanlıurfa'nın büyük sorunlarla başladığını belirtti.

Fakıbaba, Şanlıurfa'daki öğretmen açığının 10.000'i bulduğunu vurgulayarak, "Okul ve derslik ihtiyacına alışmıştık ama bugün Şanlıurfa yaklaşık 10.000 öğretmen açığıyla 2024-2025 Eğitim Öğretim yılına başlıyor. Bu öğretmen açığı ücretli öğretmenlerle kapatılmaya çalışılacak. Bu öğretmenlerimizin çoğu branşı dışındaki derslere girecek," ifadelerini kullandı.

Açıklamasında Milli Eğitim Bakanlığı'na ve yetkililere seslenen Fakıbaba, "Bu ucube sistemden bakan beyin, milletvekillerinin, sendikaların, sivil toplum kuruluşlarının haberi var ama çözüm için hiçbir girişimde bulunmuyorlar. Çocuklarımıza, öğretmenlerimize bunu reva görenler utansın," dedi.

Fakıbaba, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda Milli Eğitim Bakanı Yusuf Tekin'i etiketleyerek tepkisini dile getirdi.(RHA Ajans)


Notice: Undefined index: video_resim in /home/balikligol.com/public_html/amp/modules/news.php on line 96

Notice: Only variables should be passed by reference in /home/balikligol.com/public_html/amp/functions.php on line 120

Notice: Undefined index: yorumuyelik in /home/balikligol.com/public_html/amp/modules/news.php on line 162
Sıradaki Haber
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.