Notice: Use of undefined constant amp_dizin - assumed 'amp_dizin' in /home/balikligol.com/public_html/amp/init.php on line 39

Notice: Use of undefined constant amp_blocks_dizin - assumed 'amp_blocks_dizin' in /home/balikligol.com/public_html/amp/init.php on line 40
Başkan Kuş, Kırsaldaki Öğrencileri Davet Etti
Notice: Undefined variable: string in /home/balikligol.com/public_html/amp/script/script.php on line 33
Balıklıgöl HABER - Sondakika Şanlıurfa

Başkan Kuş, Kırsaldaki Öğrencileri Davet Etti

Eğitim

Eğitime verdiği desteklerle adından sık sık söz ettiren, belediye bütçesinin yüzde 60’ına yakınını gençlik ve eğitim yatırımlarına ayıran Eyyübiye Belediye Başkanı Mehmet Kuş, kırsaldaki okullara da desteklerini sürdürüyor.

Kırsalda asfaltlama çalışmalarını başlattığı Akdilek Mahallesi’ndeki ilk ve ortaokulu ziyaret eden Başkan Kuş, okul yöneticileriyle ihtiyaçları değerlendirdi. Sınıfları ziyaret ederek öğrencilerle buluşan Başkan Kuş, taleplerini dinlediği öğretmen ve öğrencilere başarılar diledi.

Okulların talep ettiği bahçe düzenlemesi, bank ve benzeri ihtiyaçların yerine getirilmesi için ilgili birimlere talimat veren Başkan Mehmet Kuş, öğrencileri de Süleymanşah Gençlik Merkezi’ne davet etti.

Dünyanın son teknolojileriyle donatılan Süleymanşah Gençlik Merkezi’ni görmeleri, eğitim olanaklarıyla tanışmaları için okul idaresinin bir organizasyon yapmasını, belediye olarak buna destek vereceklerini kaydeden Başkan Kuş, “Süleymanşah Gençlik Merkezi’miz hem öğrencilerimize hem de çocuklarımıza sonuna kadar açık” dedi.

Başkan Kuş’a okul ziyaretlerinde AK Parti Eyyübiye İlçe Başkanı Mehmet Moğal, Başkan Yardımcısı Mehmet Elgün, Belediye Meclis üyesi Mahir Öge ve Akdilek Mahalle Muhtarı Hüseyin Çiftçi de eşlik etti.


Notice: Undefined index: video_resim in /home/balikligol.com/public_html/amp/modules/news.php on line 96

Notice: Only variables should be passed by reference in /home/balikligol.com/public_html/amp/functions.php on line 120

Notice: Undefined index: yorumuyelik in /home/balikligol.com/public_html/amp/modules/news.php on line 162
Sıradaki Haber
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.