Notice: Use of undefined constant amp_dizin - assumed 'amp_dizin' in /home/balikligol.com/public_html/amp/init.php on line 39

Notice: Use of undefined constant amp_blocks_dizin - assumed 'amp_blocks_dizin' in /home/balikligol.com/public_html/amp/init.php on line 40
Gıdacılar ve Toptancıların yolu yapıldı mı yapılmadı mı?
Notice: Undefined variable: string in /home/balikligol.com/public_html/amp/script/script.php on line 33
Balıklıgöl HABER - Sondakika Şanlıurfa

Gıdacılar ve Toptancıların yolu yapıldı mı yapılmadı mı?

Dünya

Gıdacılar ve Toptancılar Dernek Başkanı Kureyşi Çelik, Kasım 2014 tarihinde Büyükşehir Belediye Başkanı Celalettin Güvenç'e yapılan yol için teşekkür ederken şimdi ise aynı yolun yapılmadığından dolayı veryansın etti.

Şanlıurfa'nın Eyyübiye İlçesi sınırlarında bulunan Akabe mevkindeki Evren Sanayi Sitesi ile bağlantı yolunun yapılması için Büyükşehir Belediyesi Kasım 2014 tarihinde 11 metre genişiliğinde 2 km yol yapmıştı.

 

Söz konusu yol yapımı için Kasım ayında Gıdacılar ve Toptancılar Dernek Başkanı Kureyşi Çelik, "2009’dan beri Gıda ve İmalatçılar Sitesini yapmaya başladık. Burada bir bağlantı yolu eksikliği vardı. 2 bin 100 metrelik 11 Metre genişliğinde yapılan bu yol Gıda ve İmalatçılar Sitesine hayat vermiştir. Çünkü bu yolun yapılmasıyla biraz daha heyecanlandık. Büyükşehir Belediye Başkanımız Sayın Celalettin Güvenç’e, Genel Sekreter Yardımcısı Emin Özçınar’a ve bütün çalışanlarına teşekkür ediyorum” demişti.

 

Ancak Başkan Kureyşi Çelik bugün ise, Belediye'nin sözünde durmadığı, yol, çevre düzenlemesi, alt yapı ve elektrik sorunlarından dolayı üretimi durdurma noktasına geldiklerini belirti.

 

Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesinden konuyla ilgili herhangi bir açıklama yapılmazken, Gıda İmalatçılar sitesinde neler oluyor sorusu gündemdeki yerini koruyor.

 

Gıdacılar ve Toptancılar Dernek Başkanı Kureyşi Çelik'in açıklamalarına karşın gözler Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesine çevrildi. 


Notice: Undefined index: video_resim in /home/balikligol.com/public_html/amp/modules/news.php on line 96

Notice: Only variables should be passed by reference in /home/balikligol.com/public_html/amp/functions.php on line 120

Notice: Undefined index: yorumuyelik in /home/balikligol.com/public_html/amp/modules/news.php on line 162
Sıradaki Haber
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.